Designprinsen eller inte…

När det kommer till kreativitet så är det något många anser att man föds med och sedan förvaltar. I alla fall måste man känna ett driv att vilja skapa och tänka utanför boxen. Kanske är det för svårt för prinsen att verkligen kämpa då han glidit på en räkmacka under hela sitt liv.

Vad som har hänt är att designprinsen kanske inte riktigt är den designprins vi alla tänkt. För ett tag sedan avslöjades det att det inte alls är vår prins som designat den vackra eldskärmen som man kan köpa på Svenskt Tenn för en inte så billig summa. Det var nämligen hans lärare samt mycket känd designer och även författare Eric Ericsson som ligger bakom verket.

Vad som är nu är att Eric som ligger bakom det har valt att vara tyst medan prinsen fått glänsa. Nu har allt kommit till ytan men prinsen hävdar att det är han som har varit med i den kreativa processen men kanske fått lite mer hjälp än vad som först var tänkt.

Ett personligare hem

För alla som nu har ett eldstäd hemma som man gärna blickar in i och får värme av medan man njuter i soffan med ett gott glas rött på sitt soffbord så ska man inte misströsta, för kanske är det härligare nu och sin eldskärm har fått mer personlighet. Vad det handlar om när det kommer till ens hem är att man ska trivas och känna att ens personlighet kommer fram. Så, kanske har inte prinsen gjort föremålet, men även solen har sina fläckar. Eller så får du satsa på ett par bestick.